Koffieautomaat

Koffieautomaat

Toon 1 - 0 van 0
More filters
Geen producten gevonden...

Tweedehands koffiemachine

Ben je op zoek naar een tweedehands koffiemachine die perfect in staat is om elke dag een verse kop koffie te maken voor je personeel en klanten? Dan ben je bij Van Zelst Occasions aan het juiste adres. Bij ons vindt je een uitgebreid assortiment aan gebruikte koffiemachines geschikt voor ieder bedrijf en elke afbeelding.

Snel weten welke tweedehands koffieautomaat bij jouw onderneming past? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze adviseurs helpen je graag verder met het maken van een goede keuze.

Wat kun je verwachten van een gebruikte koffiemachine?

Tweedehands koffiemachines die wij bij Van Zelst Occasions aanbieden kunnen door diverse redenen terug zijn gekomen in ons assortiment. Vaak gaat het hierbij om professionele koffiemachines die zijn ingeruild voor een andere koffieautomaat of door contracten/proefperiodes die zijn beëindigd. Vanzelfsprekend bieden wij geen tweedehands koffiemachines die gebreken vertonen.

Net als bij een nieuwe koffiemachine kan je met een gebruikte koffiemachine hetzelfde lekkere bakje koffie zetten die je bij Van Zelst gewend bent. Het enige verschil zit hem in de aanschafprijs. Een gebruikte koffiemachine kan een stuk voordeliger zijn dan een nieuw apparaat. Daarnaast ben je ook verantwoord bezig het milieu doordat de machines worden hergebruikt.

Waarom een tweedehands koffieautomaat van ons?

Er zijn tal van websites op het internet waar je tweedehands koffiemachines kunt kopen. Helaas zijn niet alle online verkopers even betrouwbaar en dat kan je duur komen te staan. Koop je een gebruikte koffiemachine bij Van Zelst dan ben verzekerd van kwaliteit. Hiernaast controleren wij elke koffiemachine zorgvuldig voordat wij deze verkopen.

Tweedehands koffiemachine horeca         

Op zoek naar een tweedehands koffiemachine voor de horeca? Ook dan kan je bij Van Zelst Occasions terecht. Neem contact op met onze verkoopadviseurs door te mailen naar [email protected].