Klantenservice

Bedrijfsgegevens

Looyenbeemd 1
5652 BH Eindhoven
Noord Brabant
Nederland

+31 (0) 40 291 47 00
Ma - Vr van 8:00 tot 17:00

[email protected]
Tweedehands Koffiemachines

Neem contact op

* Verplichte velden

Veelgestelde vragen

1. Onze Machines
1.1 Wat is de levensduur van mijn tweedehands koffieapparaat?

De levensduur van onze A-merk apparaten is velen malen langer dan dat ze gebruikt worden.
De gemiddelde contractduur van de zakelijke machines ligt tussen de 5 a 6 jaar. Daarna komen ze bij ons terecht. De levensduur van de koffiemachines ligt echter dichterbij de 10 jaar.

1.2 Geven jullie garantie?

Wij geven 1 jaar garantie op al onze machines.

1.3 Bezorging en installatie?

Ons doel is levering binnen 2 weken. De kosten voor installatie en ‘koffieklaar’ -maken, zit al in de prijs die op de site staat. Geen extra kosten dus.

 

 

1.4 Ik heb advies nodig

Je kunt ons vrijblijvend bellen voor een persoonlijk advies van onze koffie adviseurs.

1.5 Mijn apparaat geeft een storing. Wat nu?

Voor het oplossen van kleine storingen hebben wij diverse informatiebronnen op deze website verzameld van de automaten die we verkopen. Je kunt jouw storing doorgeven door ons te bellen. Dan lossen we het z.s.m. op!

 

1.6 Kom je er niet uit?

Het makkelijkst en het snelst is om ons Service aanvraag formulier in te vullen. Zo kan een monteur voorbereid contact met je opnemen en op afstand helpen. Lukt dit niet, dan kun je meteen een afspraak maken.

Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. Dan zullen we, samen met jou, proberen de storing te verhelpen. Lukt dit niet, dan kan je een afspraak maken met een monteur.

Als we bij je langskomen voor reparatie of het verhelpen van een storing zijn de kosten als volgt; We berekenen 69,90€  voorrijkosten, het uurloon van onze monteur en de kosten van eventuele onderdelen bij reparatie. Tijdens avond- en weekenduren, of feestdagen, berekenen we een toeslag.

1.7 Buiten kantooruren; alleen SPOED

Heb je spoedeisende storing of reparatie? Bel dan 040-2914700 en laat een bericht achter met je naam, telefoonnummer, automaat merk/type en een omschrijving van de situatie. Onze storingsmonteurs bellen je zo spoedig mogelijk terug. De storingsdienst is 365 dagen per jaar van 08:00 uur tot 21:00 uur beschikbaar. Ook 366 dagen, om de 4 jaar dan.

1.8 Mag ik mijn koffiemachine retourneren?

Je hebt recht om binnen 14 dagen na ontvangst, jouw koffiemachine te retourneren. Jammergenoeg kunnen we hierna de koffiemachine niet meer terug nemen. 

1.9 Staat jouw vraag er niet bij?

Laat het ons weten!