Veelgestelde Vragen

Wat is de levensduur van mijn tweedehands koffieapparaat?
De levensduur van onze A-merk apparaten is velen malen langer dan dat ze gebruikt worden.
De gemiddelde contractduur van de zakelijke machines ligt tussen de 5 a 6 jaar. Daarna komen ze bij ons terecht. De levensduur van de koffiemachines ligt echter dichterbij de 10 jaar.

Geven jullie garantie?
Wij geven 1 jaar garantie op al onze machines.

Bezorging en installatie?
Ons doel is levering binnen 2 weken. De kosten voor installatie en ‘koffieklaar’ -maken, zit al in de prijs die op de site staat. Geen extra kosten dus.

Ik heb advies nodig
Je kunt ons vrijblijvend bellen voor een persoonlijk advies van onze koffie adviseurs.

Mijn apparaat geeft een storing. Wat nu?
We zullen, samen met jou, proberen de storing te verhelpen. Lukt dit niet, dan kan je een afspraak maken met een monteur.

Als we bij je langskomen voor reparatie of het verhelpen van een storing zijn de kosten als volgt; We berekenen €69,90 voorrijkosten, het uurloon van onze monteur en de kosten van eventuele onderdelen bij reparatie. Tijdens avond- en weekenduren, of feestdagen, berekenen we een toeslag.


Buiten kantooruren; alleen SPOED ↓
Heb je spoedeisende storing of reparatie? Bel dan 040-2914700 en laat een bericht achter met je naam, telefoonnummer, automaat merk/type en een omschrijving van de situatie. Onze storingsmonteurs bellen je zo spoedig mogelijk terug. De storingsdienst is 365 dagen per jaar van 08:00 uur tot 21:00 uur beschikbaar. Ook 366 dagen, om de 4 jaar dan