Bravilor

Toon 1 - 0 van 0
More filters
Geen producten gevonden...

Bravilor Bonamat

Bravilor Bonamat is een toonaangevende fabrikant van onder andere espressomachines, filterkoffiemachines, koffievolautomaten en heetwaterapparatuur. Bravilor Bonamat is een familiebedrijf dat al ruim 70 jaar bestaat. In deze jaren is het bedrijf uitgegroeid van een groothandel in horecaproducten tot een ontwikkelaar, fabrikant en leverancier op internationaal niveau.

Kwaliteit en Duurzaamheid

Al sinds 1948 wordt Bravilor Bonamat bestempeld als een betrouwbare, kwalitatieve, sterke en duurzame producent. Hier is het bedrijf trots op en dit is dan ook te zien door het gehele productieproces. Van het machinepark tot de deskundige medewerkers.

Innovatie

De Research & Development afdeling van Bravilor Bonamat is dagelijks bezig met het ontwerpen en verbeteren van hun koffiemachines en heetwaterdispensers. Eén van de speerpunten van Bravilor Bonamat is dan ook duurzaamheid. Dankzij nieuwe ontwikkelingen en technologieën worden dagelijks nieuwe mogelijkheden ontdekt.

Om de kwaliteit van hun machines te garanderen worden de machines van Bravilor Bonamat veelvuldig getest. Zo worden er onder andere prototypes en pre-productie series gemaakt. Een belangrijk onderdeel voor het eindproduct.