La Rhea

Toon 1 - 0 van 0
More filters
Geen producten gevonden...

La Rhea

Hoewel de technologische, commerciële en logistieke complexiteit van de vendingbranche talrijk en geweldig is en terwijl wij zelf hebben bijgedragen aan die complexiteit door voortdurend nieuwe technologieën, verfijndere drankrecepten en innovatieve verkoopconcepten uit te vinden, weet Rheavendors dat het allemaal op één neerkomt heel eenvoudig principe: de eindgebruiker verwacht snel en gemakkelijk met een machine te kunnen communiceren om een drankje of een snack te krijgen, en de klant verwacht een machine die dit betrouwbaar doet. De missie van Rheavendors is om dit mogelijk te maken.

Simpel als dat.

Duurzaamheid

De visie op milieukwesties van een familiebedrijf en beheerd bedrijf is van nature geneigd om op de lange termijn te evolueren en het thema van beheersbare groei als centraal te beschouwen.
Langetermijnvisie en gezinswaarden hebben ook de neiging om te resulteren in een holistische benadering van het milieu, niet alleen gezien als een natuurlijke, maar een menselijke - en menselijke - context, vanuit het standpunt van bioculturele diversiteit.
Om ons milieu te behouden en te verbeteren, is sociale en culturele actie een fundamentele voorwaarde voor het bereiken van echte duurzaamheid.