Scanomat

Toon 1 - 0 van 0
More filters
Geen producten gevonden...

Scanomat

In 1981 heeft de CEO van Scanomat, Kim Vibe-Petersen de eerste volautomatische cappucinomachine geproduceerd. Sinds 1981 staat Scanomat dan ook bekend voor haar innovatieve en kwalitatieve totaaloplossingen. Tegenwoordig verandert zijn vlaggenschipproduct - de TopBrewer - de koffie-ervaring en neemt ons mee op een reis rond de wereld.

Scanomat werd begin jaren zestig in Denemarken opgericht. Het bedrijf begon te werken vanuit een kleine garage en verhuisde kort daarna naar een industrieel gebied in Glostrup, Denemarken, waar het bedrijf jarenlang zijn hoofdkantoor had.

In 1985 lanceerde Scanomat 's werelds eerste volautomatische cappuccinomachine! Sindsdien ontwikkelt en ontwerpt Scanomat voortdurend nieuwe, betrouwbare en economische producten. Dit doen zij om zowel de efficiëntie en de effectiviteit van de gedoseerde kwaliteitsdranken te verbeteren.

Eind 1991, begin 1992, verhuisde Scanomat naar een nieuw pand in Kokkedal, Denemarken, speciaal gebouwd om te voldoen aan de veranderende behoeften van Scanomat: productie, voorraad, een serviceafdeling, onderzoeks- en ontwikkelingsteam, showrooms en administratieteam.

Scanomat produceert, ontwikkelt en verkoopt enkele van 's werelds beste professionele koffieapparaten. Scanomat heeft een unieke know-how, samen met enorme kennis en een schat aan ervaring.